Stall Nyström AB
Myllkärret
640 43 Ärla

Vid frågor eller om du bara är nyfiken - tveka inte att ringa!
Pierre Nyström: 0703- 67 42 05
Lotta Nyström: 0735- 29 22 46

Sundbyholm 2020 – 09 – 22

Riptide R.D. tillsammans med Rikard N Skoglund vann idag på Sundbyholm tid. 14.8. Nöjd kusk, tränare och ägare. Gratulerar till alla inblandade.

 

 

TORSDAG V 37 2020

Torsdag den 10 september så åker stallet in till Sunbyholms travbana. Denna gång så ska Unaminous Face (Uni), våran egenägda häst gå provlopp. Samt även Oh Liv, som utvecklas väldigt mycket av dessa provlopp.
Även M.T. Magic Dream och Riptide R.D. ska gå snabbjobb.

 

 

 

LADYOFTHELAKE

 

Efter tuffa månader i Frankrike, tuffa månader hemma samt med mycket tårar. Så har idag Stall Nyström tagit beslutet att Ladyofthelake ska få lägga tävlingsskorna på hyllan.

Lady tog framför sulky många fina segrar under livets gång. Men det hon älskade mest var under sadeln med Anna Erixon. Tillsammans så bjöd de på många fina meriter under 2019.

Hon har varit stallets hjärta & ansikte utåt. Lady var stallets första häst att resa till Frankrike. Resan gjorde tränaren Lise-Lotte Nyström som körde stallets hästbuss från Myllkärr hela vägen till Frankrike.

Ett riktigt sto med enorm kämparglöd. Den 5 mars 2016 så tog Lady stallets första V75 seger med Pierre Nyström i sulkyn. Samt en fin vinst i Åby Monte Trophy.

På travgalan 2019 i Eskilstuna så tog vi, tack vare Lady, nästan hem alla priser. Hon lyckades även kämpa ihop till ett fint pris på den stora travgalan.

Ladyofthelake, damen över sjön, Lady & Laken, kärt barn har många namn. Vi i Stall Nyström kan inte med ord beskriva hur mycket du har betytt för oss. Det är mycket tack vare dig vi står där vi är idag & vi kommer aldrig någonsin att glömma dig. Du finns för alltid i våra hjärtan ❤️

Lise- Lotte Nyström

Pasi Mäenpää

Pierre Nyström

 

 

 

v35 2020

 

I Måndags den 22/8 så var Bea Magnusson från T&B Horsepower i stallet och gick igenom alla hästarna som är i tävlingsbar ålder. Vi är väldigt glada att samarbeta med Bea och hennes företag. Vårat motto i Stall Nyström är att alla hästar ska må så bra som möjligt, och tack vare henne så är det verkligen möjligt.

På Lördag så ska våran egen uppfödning, Myllkärrs My e. Panne De Moteur gå premielopp på Sundbyholm. Ett steg i rätt riktning, finns många hästar att premieloppa innan tiden går ut. I sulkyn sitter Lars Erixon och vi hade turen på våran sida att det är totalt 4 hästar, så att hon inte behöver springa själv.

 

 

 

Tandläkardags och operationer!

 

Den 10/8-2020 var det dags för tandläkarbesök i Stall Myllkärr. Våran fantastiska hästtandläkare Sara Wallgren orkade trots nyopererad axel, med ALLA hästar i lilla stallet. Emma och Lotta fick vara assistenter. På fredag kommer Sara hem till oss igen och går igenom alla stora hästar.

Medans hästkompisarna var hos tandläkaren så var I Make Composite till Solvalla och opererade bort lösa benbitar. Lasse var transportör eftersom att Pierre skulle med Valnes Lady Love till Färjestad på kvällen. Allting gick jättebra, och Lasse hann hem i tid trots rusningstrafik och olyckor på vägen. Tur det så Pierre slapp åka bil & kärra för tiden var knapp.

 

 

 

NYHETER

 

     Kommande starter

Romme 2020-11-14
Riptide R.D 18.20
Spår 4, skor runt om
V75

Mantorp 2020-11-16
Gasette 18.42
Spår 3, 20 m tillägg. Barfota fram

M.T.Magic Dream 19.30
Spår 13, barfota runt om

 

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK