Stall Nyström AB
Myllkärret
640 43 Ärla

Vid frågor eller om du bara är nyfiken - tveka inte att ringa!
Pierre Nyström: 0703- 67 42 05
Lotta Nyström: 0735- 29 22 46

 

 

Vi i stallet

 

Lise-Lotte Nyström

liseKallas för Lotta och är VD för Stall Nyström AB. Jag började tidigt med hästar, redan som 6-åring och startade min bana innom ridsporten. Jag ”bodde” i ridhuset i Strängnäs och blev tidigt ungdomsledare där och sysslade med allt, från mockning till att lära ungdomar att hantera och rida häst. Min första häst var ett varmblod (!) Air FranceAvenue Park!

Jag och min mamma drev under flera år hästsportsbutik både i Strängnäs och Eskilstuna. Småningom växtes intresset för kallblod och i det sammanhanget träffade jag Pierre som tog över träningen av hästen. Pierre och jag blev ett par och vi har en dotter tillsammans. Hästintresset växte hela tiden och nu var det travet som gällde! Jag har gått vägen från amatör fram tills jag gick proffstränarutbildningen på Vången och jag har sedan 2010 proffstränarlicens.

https://www.facebook.com/#!/StallNystrom

 

 

Lärling Pierre Nyström

Pierre_och_Nalle
Pierre och Myllkärrs Björn

Föddes 1976 och driver idag Stall Nyström tillsammans med min fru Lotta. Hästintresset tog sig uttryck, redan som liten, genom ponnytrav och 1991 deltog jag i Lilla Elitloppet.
Vid 18-års ålder övergick jag till att köra stor häst, både varmblod och kallblod.

Har varit lärling hos Roger L Johansson under 2 år, Håkan Hockey Eriksson under 1 år, Lars-Åke Söderholm under 1 år, Ola Samuelsson under 3 år och avslutningsvis hos Lars-Åke Söderholm under ytterligare 3 år.

Jag har också en 2 årig utbildning som hovslagare och gick under utbildningstiden som lärling hos hovslagare Kenneth Andreasson. Idag driver jag alltså Stall Nyström där jag både tränar hästar och har egen uppfödning. Jag och Lotta är än idag aktiva inom både varm- och kallblodstravet och vid start är det undertecknad som såklart sitter i sulkyn!

 

Vi finns också i stallet vid behov

Lasse Nyzell

 

Emma Kvist

 

Nathalie och Ann-Jelica

 

ankan_nattan

NYHETER

 

     Kommande starter

Romme 2020-11-14
Riptide R.D 18.20
Spår 4, skor runt om
V75

Mantorp 2020-11-16
Gasette 18.42
Spår 3, 20 m tillägg. Barfota fram

M.T.Magic Dream 19.30
Spår 13, barfota runt om

 

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK